MALA IKONIJA SA GODINU DANA NIJE MOGLA DA SEDI, NI DA PUZI: Pomozimo malom ANĐELU da skupi NOVAC ZA LEČENJE (FOTO)
Ikonija Janjić, Foto: FONDACIJA – humanost bez granica

148 na 2047

MALA IKONIJA SA GODINU DANA NIJE MOGLA DA SEDI, NI DA PUZI: Pomozimo malom ANĐELU da skupi NOVAC ZA LEČENJE (FOTO)

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Ikoniji da prohoda, tako što će preko Fondacije – humanost bez granica, iz Srbije poslati SMS sa brojem 148 na 2407 a iz Bosne i Hercegovine pozvati broj 17124

Objavljeno:

Ikonija Janjić (2021.) iz Vranja je četvrto dete u porodici i rođena je sa ocenom 8. U trećem mesecu roditelji su primetili da Ikonija ne pokazuje interesovanje za okolinu, ne pokazuje znake sreće i radosti, ne guče, ne prepoznaje majku, nije zainteresovana za igru. Sa godinu i po dana nije mogla da stoji čvrsto na svojim nogama, da sedi i puzi.

Ikonija ima više dijagnoza, R 62.0 zaostalost u razvoju, P 94.2 urođeno snižen tonus mišića, H 55 bolest, patološki nystagmus, Q 67.3 plagiocefaliju – glava nesimteričnog oblika, F82 specifičan poremećaj razvoja pokretljivosti.

Roditelji su u teškoj finansiskoj situaciji. Ikonija ne prima roditeljski dodatak, koji joj sleduje kao četvrtom detetu u porodici jer je nažalost odbijena. Ikoniji su potrebna novčana sredstva za odlazak na dalje lečenje, rehabilitaciju, ortopedska pomagala, logopedsko defektološke tretmane, fizijatra, specijalističke preglede, apoteku, medicinska sredstva, kao i za troškove puta i smeštaja.

Ikonija Janjić
Ikonija Janjićfoto: FONDACIJA – humanost bez granica

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Ikoniji da prohoda, tako što će preko Fondacije – humanost bez granica, iz Srbije poslati SMS sa brojem 148 na 2407 a iz Bosne i Hercegovine pozvati broj 17124.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski, KM i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS poruka imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže. Cena poziva iz Mtel mreže iznosi 2KM.

Bonus video:

01:51

TU SMO, ČEKAMO VAS, POMOZITE NAM Apel na građane iz Svratišta za decu: Tokom zime dolazi više dece, POTREBNA NAM SEZONSKA ODEĆA

(Espreso/FONDACIJA – humanost bez granica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.